Kirjeldus
Kliima: Marissou
Asukoht: Idasuunaline
Keskmine vanus: 50 aastat
Pindala: 0,2036 aari
Istutustiheduse määr: 10 000 taime/ha
Lõikusviis: Ühekordne Guyot
Saagikus: 56 hl/ha
Keskmine tootmine (pudelites): 1500
Viinamarjasort: Chardonnay
Pinnas: Argilliitlubjakivine pinnas, mille tekstuur on madala savisisaldusega
Pinnasetöötlus: Traditsiooniline mehaaniline hooldus
Roheline töötlus: Käsitsi lehtede eemaldamine ja vajadusel kobarate hõrendamine värvusemuutuse ajal
Korje: Käsitsi, 12 kg aukudega kastides, vibratsiooniline sorteerimislaud + käsitsi sorteerimine
Veinivalmistamine: Otse pneumaatiline pressimine, öine settimine külmas roostevabast terasest tsisternis. Seejärel vaati, alkoholkäärimine vaadis, igapäevane temperatuuri ja tiheduse kontroll
Laagerdamine: Prantsuse tammevaatides (228 L, peeneteraline, keskmise kuni tugeva röstiga), laagerdus pärmisettel koos bâtonnage’iga (sõltuvalt aastakäigust), malolaktiline fermentatsioon vaadis. 11 kuud vaadis ja 1 kuu roostevabast terasest tsisternis enne villimist
Uute vaatide protsent: 30%
Villimine: Vegan selitus, tangentsiaalne filtreerimine, villimine mõisas
Pakendamine: DIAM kork, klassikaline Burgundia pudel, 540 g