Domaine Douhairet – Porcheret Les Chanlins Pommard Premier Cru 2022

72,00 

Kliima: Les Chanlins Asukoht: Ida Keskmine vanus: 80 aastat Pindala: 0,3378 aari Istutustiheduse määr: 10 000 taime/ha Lõikusviis: Ühekordne Guyot Saagikus: 54 hl/ha Keskmine tootmine (pudelites): 2400 Viinamarjasort: Pinot Noir Pinnas: Oxfordi ajastu merglid (jura perioodist), pruunid kaltsiumirikkad mullad ja lubjarikkad pruunid mullad. Rauaoksiid annab mullale kohati punaka varjundi. Pinnasetöötlus: Traditsiooniline mehaaniline hooldus Roheline töötlus: Käsitsi lehtede eemaldamine ja vajadusel kobarate hõrendamine värvusemuutuse ajal Korje: Käsitsi, 12 kg […]

SKU: AL757
Kategooria:

Available

Kirjeldus

Kliima: Les Chanlins

Asukoht: Ida

Keskmine vanus: 80 aastat

Pindala: 0,3378 aari

Istutustiheduse määr: 10 000 taime/ha

Lõikusviis: Ühekordne Guyot

Saagikus: 54 hl/ha

Keskmine tootmine (pudelites): 2400

Viinamarjasort: Pinot Noir

Pinnas: Oxfordi ajastu merglid (jura perioodist), pruunid kaltsiumirikkad mullad ja lubjarikkad pruunid mullad. Rauaoksiid annab mullale kohati punaka varjundi.

Pinnasetöötlus: Traditsiooniline mehaaniline hooldus

Roheline töötlus: Käsitsi lehtede eemaldamine ja vajadusel kobarate hõrendamine värvusemuutuse ajal

Korje: Käsitsi, 12 kg aukudega kastides, vibratsiooniline sorteerimislaud + käsitsi sorteerimine

Varrepuhastus: 100%

Veinivalmistamine: Termoreguleeritud kahe seinaga roostevabast terasest kääritustank, külm eelkääritus 4–5 päeva, igapäevased remontaažid ja õrn käsitööline massi allasurumine (pigeage), kestus 15–20 päeva, pneumaatiline pressimine

Laagerdamine: Vaadisse gravitatsiooni teel, 228 L Prantsuse tammevaadis (peeneteraline, keskmise röstiga), malolaktiline fermentatsioon vaadis, 12–14 kuud vaadis ja 2–3 kuud roostevabast terasest tsisternis enne villimist

Uute vaatide protsent: 30%

Villimine: Tangentsiaalne filtreerimine, villimine mõisas

Pakendamine: Looduslik korgitammekork, klassikaline Burgundia pudel, 540 g

Les Chanlins is a Premier Cru vineyard at the very southern end of the Pommard commune in Burgundy. Located on the steeper slopes of the Cote d’Or, the rocky vineyard is well suited to Pinot Noir, making a structured, full-bodied red wine with some spiciness.

  • This is among the top 10 most highly rated Pommard Les Chanlins-Bas wines (based on critic scores).

Lisainfo

Päritolumaa

Prantsusmaa

etEstonian